Dansk filtreringsvirksomhed med løsninger til vand og væske

Filter-Online er en dansk virksomhed, der blev etableret tilbage i 2018 for at kunne afhjælpe både private og erhvervskunder med deres filtreringsløsninger indenfor vand og væske.

Behovet viste sig at være større end ventet og rakte hurtigt ud over Danmarks grænser, hvilket gjorde at virksomheden oprettede webshops til Norge, Sverige og engelsktalende kunder.

Filter-Online har agentur på flere forskellige brands i Danmark – her i blandt AQUAPHOR, 3M - Aqua Pure, Vana og Ocena – Samt salg af andre stærke filtreringsprodukter fra bl.a. Brita. Alle produkter i høj klasse, som i sidste ende kommer vores kunder til gode.

De 5 filtreringskategorier
Filter-Online har dygtiggjort sig indenfor en lang række af filtreringsløsninger, som er delt op i 5 kategorier, for at kunden lettere kan finde de ønskede produkter i webshoppen og for at medarbejderen har lettere ved evt. at guide kunden over telefon.

Drikkevand: Indeholder alle produkter der er godkendt til drikkevand. Filterkander, drikkedunke, bakteriefilter, Brita produkter til fjernelse af bl.a. kalk i vandet, omvendt osmose til hjemmet – samt mange andre filtreringsløsninger.

Filtrering af vand og væske: Løsninger til filtrering af vand i alle afskygninger. Filtrering af bl.a. brøndvand er meget populært. Her findes også store filterhuse i rustfrit stål med posefiltrering, som virksomheder indenfor fødevareindustrien anvender til forfiltrering af mad- og drikkevarer.

Vandbehandling: Denne kategori er primært henvendt til erhvervskunder og indeholder et stort sortiment indenfor UV-filtrering, men især Omvendt Osmose, som især har vundet indpas de senere år, da mange ser et større og større behov for at rense vandet for alle partikler. Omvendt osmose anvendes i mange typer af industri – det ses bl.a. hos vinduespudsere, der renser almindelig postevand, hvilket giver ultrarent vand og dermed giver bedre forudsætninger for et pænt pudset vindue.

HoReCa: Vi har samlet alle anvendelige filtreringsprodukter til restaurationsbranchen i HoReCa-kategorien. Her har vi bl.a. Brita vandfiltre til både kaffe-, espresso- og opvaskemaskiner. De reducerer kalken og giver dermed optimale arbejdsbetingelser for bl.a. kaffemaskinen, der ikke længere bliver kalket til, hvilket sparer restaurationen for udgifter i forbindelse med rengøring og afkalkning – og i sidste ende udskiftning af kaffemaskinen.

Blødgøring: Her har vi samlet alle vores Smartflow blødgøringsanlæg og krystalsalt til blødgøring. Anlæggene har vundet stort indpas i mange lande – og især i Danmark, hvor der i store dele af landet er et højt kalkindhold i vandet. På denne måde bliver kalkindholdet reduceret til et niveau hvor du stadig får et tilskud kalk til kroppen, men samtidig slipper for kalk der sætter sig i husholdningsmaskiner og på fliserne i badeværelset.

Filter-Online’s værdier

Hos Filter-Online er vi meget løsningsorienteret og finder - i samarbejde med kunden – stort set altid et produkt der klarer den filtreringsopgave man ønsker løst – hvad enten der er tale om et mindre filter eller et stort omvendt osmose-anlæg.

Vores medarbejdere har en bred viden om filtrering og sparrer gerne viden på kryds og tværs af afdelingerne – noget som klæder den enkelte medarbejder bedre på overfor kunden, så vi kan dele vores viden med næste led i kæden. Filter-Online har samtidig en organisation hvor alle bliver hørt – og alle hjælper alle, uanset hvad opgaven måtte være – noget der styrker sammenholdet og dermed også virksomheden.

Filter-Online passer på - og tager ansvar for - miljø og klima. Noget som gøres ganske naturligt, men især kan ses på Verdensmål 12, hvor vi sparer store mængder på især pap og forsendelsesmateriale, da der genbruges meget af det pap vi modtager fra egne leverandører. Hvis papkasserne har taget skade i forsendelsen, vil disse blive skåret op og anvendt som pakkefyld, hvilket reducerer den mængde af pap der før blev smidt i skraldespanden.

Har du også brug for en filtreringsløsning? Så sidder vi klar på både mail og telefon til at hjælpe dig i mål

Find os på VVS'23: D-6420

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Denne artikel er del af et tema:

Tema om VVS-messen 2023

VVS-messen åbner dørene for at udforske de nyeste tendenser og teknologier inden for VVS-branchen. Fra banebrydende bæredygtige løsninger til de nyeste smarte teknologier, er dette stedet, hvor fremtidens VVS-løsninger bliver til virkelighed. Mød branchens eksperter, udvid dit netværk og få indsigt i de seneste branchenyheder og innovationer. 

Relateret indhold

22.05.2024Installator.dk

Derfor gik de med i Koble-samarbejdet

22.05.2024Installator.dk

31 veje til at gøre Danmarks bygninger mere energieffektive

12.04.2024RIB Software

Sponseret

Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

20.03.2024Installator.dk

Ny formand for KNX National Group Denmark

28.02.2024RIB Software

Sponseret

WEBINAR: Bæredygtighed i byggeriet og vigtigheden af dokumentation

20.02.2024Installator.dk

Gigantisk fagmesse for lys og bygnings-service teknologi åbner i Frankfurt

14.02.2024RIB Software

Sponseret

Se vores nye webinarer for 2024 her!

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde