Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

Ole Hemmingsen VVS fra Odense, som har eksisteret siden 1987, driver en professionel og profitabel forretning. Virksomheden rummer 3 mænd og 2 servicevogne og klarer store såvel som små arbejdsopgaver indenfor VVS-faget.

God planlægning og Service Finas i baghånden

Inden Mathias fra Ole Hemmingsens VVS skulle deltage på livsstilsmessen BOLIG MAD DESIGN i Odense (okt. 18) kontaktede han Service Finans. Han havde nemlig et ønske om, at kunne tilbyde sine besøgende et særligt messetilbud med mulighed for finansiering. Service Finans udarbejdede et forslag til, hvordan de forskellige messetilbud kunne se ud, hvis kunderne gerne ville have mulighed for at få finansieret tilbuddet fra Ole Hemmingsens VVS. Disse forslag blev efterfølgende præsenteret for de besøgene på deres stand på livsstilsmessen.

Tilbuddene fik naturligvis en enorm interesse og der gik ikke lang tid før, at en af de besøgende benyttede sig af tilbuddet på et blødgøringsanlæg med finansieringsmulighed.

En af de kunder som benyttede sig af tilbuddet var Andreas. Han synes det var enormt smart med finansieringsmuligheden og gjorde det muligt for ham, at bestille anlægget som i dag er monteret og virker perfekt!

Andreas synes det er en stor fordel for håndværkerne, at han kan tilbyde denne finansieringsmulighed og udtaler: "Jeg synes, det er rigtig godt, at en håndværker kan give mig denne mulighed. Det er nemt, attraktivt – og så undgår jeg at skulle gå i banken. Processen er super enkel, og jeg havde allerede svar på finansieringen efter et par timer".


Da Andreas modtog fakturaen for anlægget, ansøgte han om lånet via Service Finans til at dække alle udgifterne i forbindelse med etableringen mv., og fik en godkendelse allerede indenfor 24 timer. Han undgik altså en lang og udmattende låneproces og gjorde det muligt, hurtigt at få fjernet kalken fra vandet og dermed kalk på fliserne i badeværelset, kalkkager i og på vandhanen og fik dejligt blødt vand.

Men det er ikke kun Andreas som er glad for finansieringsmuligheden, også Mathias fra Ole Hemmingsens VVS ser Service Finans som en klar konkurrencefordel og giver ham mulighed for at drive en rentabel forretning: "Hos os skaber det stor værdi, at vi igennem Minuba kan give vores kunder muligheden for at benytte Service Finans. Normalvis kan vores kunder godt få lov til at lave en afbetalingsordning med os, men da vi både har udgifter til kreditorerne, materialerne og de brugte arbejdstimer, så giver det os nogle store omkostninger at tilbyde denne fleksibilitet.

På den måde kommer Service Finans nærmest som kaldet, fordi det betyder, at vi kan fortsætte med at drive en rentabel forretning og tilbyde vores kunder muligheden for en fleksibel afbetalingsordning.", udtaler Mathias.

Vil du også i gang med Service Finans? Så kontakt os i dag og hør om dine muligheder på tlf: +45 7060 5677 eller læs mere og kom i gang her

30.10.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

24.06.2019Minuba ApS

Sponseret

5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

10.04.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

08.03.2019Minuba ApS

Sponseret

Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

11.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Arnum El har fået styr på svendenes timer med Minuba

04.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Vil du vide, hvordan du kan effektivisere driften af din virksomhed? Så se med her