Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

Minuba vil være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor er Minuba, ved DM i Skills 2020, medsponsor for tredje gang.

Minuba er medsponsor til DM i Skills for tredje gang

DM i Skills er de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser. Her får de unge chancen for at vise deres talent og ved DM i Skills i 2020 dyster ”mestre” fra i alt 66 fag - 46 og 20 demonstrationsfag i konkurrencen om at blive dette års danmarksmester indenfor deres fag. Se listen med alle tilmeldte konkurrence- og demonstrationsfag her.

Minuba vil være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor er Minuba, ved DM i Skills 2020, medsponsor for tredje gang.

- Vi vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken, fremhæver Casper Hassø Nielsen adm. direktør for Minuba.

Et større fokus på erhvervsuddannelserne
Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser.
DM i Skills er med til at vise erhvervsuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau. Noget som Minuba gerne vil støtte op om.

Det kom derfor også til udtryk ved DM i Skills 2019, hvor Minuba udover at være medsponsorer også stillede det digitale fakturerings og ordrestyringsprogram, af samme navn, til rådighed for elektrikerlærlingen. Det var første gang nogensinde, at der blev anvendt digital ordrestyring til DM i Skills!

Læs mere om, hvorfor det er vigtigt med digital kvalitetssikring  i artiklen, her

Digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet
Årsagen til at elektrikerlærlingen anvendte Minuba til kvalitetssikring og dokumentation var, at der hos elektrikerlærlingene stod digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet, da de skulle dyste om podiepladsen.

En del af de opgaver, som elektrikerlærlingene skulle konkurrere i, blev derfor løst via Minubas online fakturerings- og ordrestyringssystem. Noget som Minubas adm. direktør, Casper Hassø Nielsen var meget glad for:

- Der er allerede mange af lærlingenes mestre som bruger Minuba og vi har stillet vores værktøj til rådighed på flere erhvervsskoler, så eleverne på den måde får en realistisk tilgang til uddannelsen også når de er på skoleophold, forklarede han dengang i en artikel i Mester Tidende.

Læs artiklen her og bliv endnu klogere på, hvorfor der stod digital kvalitetssikring på programmet.

Gratis adgang
DM i Skills 2020 afholdes i Bella Centret i København fra torsdag d. 16. januar til lørdag d. 18. januar. Her kan du møde en masse engagerede elever og lærlinge, som skal dyste mod hinanden for at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang.

Et større fokus på erhvervsuddannelserne
Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser. DM i Skills er med til at vise erhvervuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau.

Læs mere og prøv Minuba gratis i 30 dage, her

30.10.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

24.06.2019Minuba ApS

Sponseret

5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

10.04.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

08.03.2019Minuba ApS

Sponseret

Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

11.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Arnum El har fået styr på svendenes timer med Minuba

04.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Vil du vide, hvordan du kan effektivisere driften af din virksomhed? Så se med her