5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

For Ollerup El på Sydfyn er det vigtigt at have gode relationer til sine kunder og drive en professionel forretning. Af samme årsag har Michael Jenker, som er medindehaver af Ollerup El, anvendt Minuba sags- og ordrestyring til at administrere hans forret

Nem tilbudsgivning med tilbud om finansiering
Ollerup El på Sydfyn er en familieejet installationsvirksomhed som har eksisteret siden 2013.

Virksomheden løser en lang række opgaver indenfor el-faget som fx installering af solcelleanlæg, varmepumper og batterianlæg. Men også opgaver som reparation af hårde hvidevare, udskiftning eller reparation af el-tavler, lampeophængning og overvågning er noget som de kan hjælpe med.

For Michael Jenker, som er medindehaver af Ollerup El, er det vigtigt at der er styr på sagerne – også i forhold til tilbudsgivning. Derfor er han enormt glad for Minubas sags- og ordrestyringssystem, som gør det nemt for ham at sende et tilbud afsted allerede mens han har kunden i røret. Derudover har Minubas samarbejde med Nordea Finans (Service Finans), gjort det muligt for ham at tilbyde finansiering til sine private kunder.

Det var netop også finansieringsmuligheden der gjorde, at Michael fik en godkendt ordre fra sin kunde på under 5 dage!

Finansieringsmuligheden gjorde udslaget
Da Michael fra Ollerup El var ude hos sin kunde for at give et tilbud på en "luft til vand-varmepumpe" havde han ikke forestillet sig, at der kun skulle gå 5 arbejdsdage før han havde ordren i hus.

Kunden havde nemlig givet udtryk for at udskiftningen af varmepumpen kom lidt som en overraskelse, og at han derfor ikke havde pengene her og nu. Derfor var Michael glad, da han kunne fortælle kunden om den nye mulighed med Service Finans, som har gjort det nemmere for kunden at sige ”ja tak” til en lidt større reparation som til tider kan være en uventet udgift.

Det er derfor heller ingen overraskelse at Michael er glad for den nye finansieringsmulighed som både kommer hans kunder og forretning til gode. Han oplever nemlig at kunderne i højere grad acceptere hans tilbud – og hurtigere:

"Når jeg er ude hos mine kunder, oplever jeg ofte at jeg kan sparer mine kunder for en tur i banken ved at tilbyde dem finansiering gennem Service Finans. Det skaber stor værdi for mine kunder, men også for mig og min forretning. Det er nemt og gennemsigtigt, der er ingen gebyrer osv.”, udtaler Michael Jenker.

Med Minuba og Service Finans har du allerede ved besigtigelsen af opgaven mulighed for at fortælle om finansieringsmuligheden. Det betyder at når kunden modtager det endelige tilbud, så kan han ansøge om finansieringen af projektet. Det eneste han skal gøre er at udfylde ansøgningsskemaet online.

Glad kunde og god forretning
I tilfældet med Michael fra Ollerup El og hans kunde Jens, skete godkendelsen af lånet allerede dagen efter at han havde ansøgt: "Vi valgte Service Finans, da vores elektriker Michael gav os denne mulighed. Michael havde sammen med sit tilbud sendt os et link direkte til Service Finans, hvilke gjorde det var super nemt for os at søge om finansieringen. Vi syntes servicen var helt i top, og vi følte os rigtig godt behandlet.”, udtaler Jens og Michael uddyber: ”Det er enormt vigtigt at det hele flasker sig og i tilfældet med min kunde Jens, gik hele låneprocessen enormt stærkt og jeg havde dermed en godkendt ordre allerede efter 5 arbejdsdage!”.

Michael har som så mange andre håndværker rigtig travlt, og når der skal afmonteres et gasfyr, som i tilfældet med kunden Jens, er det yderst vigtig at alt går efter hensigten så ingen kunder kommer til at vente alt for længe.

Service Finans
Service Finans er skabt for at sikre en nem og lynhurtig proces, så dine kunder kan få finansiering til deres hus-projekt på plads, så billigt som muligt og så hurtigt som muligt, uden etableringsomkostninger eller gebyrer. Dine kunder kan ansøge online og vil få svar indenfor 24 timer.

Som Minuba-bruger har du mulighed for at tilbyde finansiering til dine privatkunder både via tilbud og fakturaer oprettet i Minuba.

Ved at tilbyde dine kunder muligheden for at benytte Service Finans, øger du din sandsynlighed for at vinde flere tilbud. Læs mere her: https://servicefinans.dk​ 

30.10.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

24.06.2019Minuba ApS

Sponseret

5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

10.04.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

08.03.2019Minuba ApS

Sponseret

Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

11.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Arnum El har fået styr på svendenes timer med Minuba

04.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Vil du vide, hvordan du kan effektivisere driften af din virksomhed? Så se med her