Minuba byder to nye praktikanter velkommen

De næste 10 uger har Minuba glæden af Po og Sammy, som begge studerer til datamatiker på Københavns Erhvervsakademi.

Som en del af uddannelsen skal de have et 10 ugers praktikforløb, bl.a. for at få erhvervserfaring og afprøve deres viden i praksis.

Da de så, at Minuba søgte praktikanter gik der ikke lang tid, før ansøgningen var sendt afsted.

I løbet af deres praktik bliver de en aktiv del af Minuba, hvor de særligt vil have fokus på API.  

De glæder sig begge til at opleve hverdagen i Minuba og til at få indsigt i, hvordan en udvikler arbejder i Minuba.

Mød dem her og læs mere om, hvad praktikanternes rolle bliver i Minuba.

Po

Po er datamatiker studerende fra Københavns Erhvervsakademi. Han er netop i gang med sit sidste semester, som består af et 10 ugers praktikforløb.

Da Po skulle vælge praktiksted, blev han interesseret, da han så, at Minuba søgte praktikanter. "Jeg fandt Minuba gennem et jobopslag på jobindex.dk. Opgavebeskrivelsen omhandlede primært back-end programmeringsarbejde, hvilket er præcist mit interesseområde. Derfor gik der ikke langt tid, før jeg sendte min ansøgning."

Undervejs i praktikforløbet skal Po have sit primære fokus på et RESTful API projekt, da Minuba gerne vil centralisere oversættelser i en database, som skal kunne hentes over api'et til web applikationen og app'en.

Po er glad for erfaringen han får i Minuba, og fortæller "Minuba har indtil videre givet mig masser af livslang erhvervserfaring. Opgaven virker umiddelbart simpel og ligetil, men vi stødte hurtigt ind i mange interessante problemstillinger.

Han fortsætter "Minubas kodebase er gigantisk stor, og der skal derfor tages hensyn til mange nye ting. Sammenlignet med de markant mindre projekter jeg har arbejdet med, er der her helt andre udfordringer."

Udover erhvervserfaringen sætter Po også pris på det sociale fællesskab i Minuba, og tilføjer "Kollegaerne har været meget imødekommende, og er altid klar til at hjælpe én."

Velkommen til Po!

Sammy

Byd velkommen til vores anden praktikant Sammy. Han studerer også til datamatiker på Københavns Erhvervsakademi. I forbindelse med hans studie har han valgt Minuba som praktiksted.

Han fortæller: "Jeg havde egentligt fundet en praktikplads igennem skolen, men inden jeg skulle starte ringede Po til mig. Han sagde, at han havde fundet en it-virksomhed, der ledte efter praktikanter, så jeg hoppede med."

Som praktikant får Sammy et indblik i dagligdagen som udvikler i Minuba, og skal i sit praktikforløb udarbejde et API, som skal kunne hente lokalisationsspecifikke data. Desuden får han brugt mange af de ting, som han har lært under sin uddannelse. 

Sammy er allerede faldet godt til i Minuba og fortæller: "Jeg kan godt lide at være i Minuba, fordi folk er søde og rare, og der er en uformel tone." Han fortsætter: "Man får stillet opgaver og deadlines, som man selv har ansvaret for at fuldføre. Der er ingen, der puster én i nakken."

Derudover sætter Sammy pris på, at der i Minuba altid er fokus på dialog samt muligheden for at kunne komme med input og feedback. "Jeg får lært en masse nye ting, som jeg kan tage med mig efter praktikken."

Velkommen til jer begge! Vi ønsker jer et godt praktikforløb!

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

30.10.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

24.06.2019Minuba ApS

Sponseret

5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

10.04.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

08.03.2019Minuba ApS

Sponseret

Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

11.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Arnum El har fået styr på svendenes timer med Minuba

04.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Vil du vide, hvordan du kan effektivisere driften af din virksomhed? Så se med her