Minuba har etableret selskab i Holland

Minuba er klar til at hjælpe håndværks- og servicevirksomheder i Holland

Det er ikke kun virksomheder i den danske byggebranche, som har fået øjnene op for nødvendigen i at have effektive it-værktøjer, hvis man vil gøre sin virksomhed til en god forretning.

Minuba en af de væsentligste aktører på det danske marked, når det gælder online it-værktøj til ordre- og sagsstyring, og Minuba hjælper allerede håndværkere i både Sverige og Norge. Derfor er turen nu kommet til Holland. Minubas direktør, Casper Hassø Nielsen, fortæller:

- Minuba er klar til at indtage det Hollandske marked, hvor vi vil hjælpe håndværks- og servicevirksomheder med at effektivisere og digitalisere driften af deres forretning. Derfor har Minuba etableret et selskab i Holland og ansat Gert-Jan Jense som landechef, med base i Holland.

Minuba vil være lokalt tilstede i Holland og gøre det muligt for lokalt forankrede håndværksmestre at drive en professionel forretning som giver overskud med udgangspunkt i et solidt og fremtidssikret it-værktøj til sags- og ordrestyring.

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

30.10.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

24.06.2019Minuba ApS

Sponseret

5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

10.04.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

08.03.2019Minuba ApS

Sponseret

Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

11.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Arnum El har fået styr på svendenes timer med Minuba

04.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Vil du vide, hvordan du kan effektivisere driften af din virksomhed? Så se med her