Ny administrerende direktør i Norisol

Jørgen Faber Klausen har siden november 2022 været Direktør for Region Øst i Norisol og påtager sig nu et yderligere ansvar som administrerende direktør. Knut Akselvoll vil fortsat have en aktiv rolle i Norisol, da han vil overgå til rollen som arbejdende bestyrelsesformand. Dermed afløser han Birgit W. Nørgaard, som fremover vil være bestyrelsesmedlem.

Jørgen Faber Klausen har siden november 2022 været Direktør for Region Øst i Norisol og påtager sig nu et yderligere ansvar som administrerende direktør i virksomheden. Foto: Norisol. .

Jørgen Faber Klausen har en solid erfaring indenfor branchen, hvor han blandt andet har været Sektionschef VVS og FM i Kemp & Lauritzen A/S og har tidligere opbygget og drevet en VVS-installatørvirksomhed med succes. Jørgen har oprindeligt en håndværksmæssig uddannelse som blikkenslager og VVS-tekniker. Herudover har han en lang ledelseserfaring og et stort netværk både blandt vores kunder og leverandører.

”Jeg ser frem til at arbejde sammen med Jørgen i den nye rollefordeling, vi får fremover. Jørgen har en solid brancheerfaring og som person er han engageret og drives af at skabe og udvikle tillidsfulde relationer både til medarbejdere og kunder. Han repræsenterer nogle værdier, der matcher os godt i Norisol. Det glæder mig også, at jeg fortsat kan tage aktivt del i udviklingen af forretningen og arbejde tæt sammen med Jørgen i ledelsen af Norisol.
På bestyrelsens vegne vil jeg også gerne påskønne, at Jørgen har takket ja til det større ansvar, han får nu. Jørgen har kun været hos os i 9 måneder, men har tydeligt vist, at han har dét der skal til, og at han brænder for Norisol. Jeg er derfor helt tryg ved at Jørgen nu overtager et større ansvar for ledelsen af Norisol. Jeg vil også gerne takke Birgit W. Nørgaard for hendes dedikerede arbejde som formand og det gode samarbejde vi har haft”, udtaler Knut Akselvoll.

Læs også: Stærkt resultat trods svært marked

”Jeg er meget glad for den tillid Bestyrelsen har vist mig og jeg ser frem til også at varetage rollen som administrerende direktør. Vi har en solid og velkørende forretning med et godt fundament at bygge videre på.  Og jeg ser bestemt også potentiale for videreudvikling og vækst. Jeg har også erfaret, at der i Norisol er en helt unik kultur med dygtige og loyale medarbejdere og lange og gode kunderelationer. Det er også et sted med højt til loftet, og hvor ledelsen tager sig tid til at lytte. Og det kan man kun være stolt af at være en del af”, udtaler Jørgen Faber Klausen.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle