Ny salgskonsulent hos Minuba

Vi byder velkommen til Camilla, ny salgskonsulent hos Minuba. "Jeg vil gerne være med til at gøre IT-industrien for håndværkere endnu mere effektiv, og Minuba er game-changere inden for det felt" fortæller Camilla. Læs meget mere om hende i artiklen.

Vi vil gerne byde velkommen til vores nye kollega, Camilla Trier Wolbro, som fra 1/9 blev ansat som salgskonsulent i Minuba. Camilla kommer med en baggrund som indeholder både det håndværksmæssige og kommercielle. Hun er uddannet elektriker og har derudover gået på handelsskolen.

"Jeg valgte Minuba fordi det er driftsstyring jeg kan stå inde for. Jeg har i min tidligere stilling arbejdet med Minuba og kan se fordelene ved deres produkt. Jeg vil gerne være med til at gøre IT-industrien for håndværkere endnu mere effektiv, og Minuba er game-changere inden for det felt", fortæller Camilla og uddyber:

"Jeg ser frem til at få et samarbejde med vores nuværende og nye kunder om deres driftsstyring - om det er på telefon, messer eller besøg så er jeg altid klar til en snak". Vi ser meget frem til at introducere jer for Camilla og håber I vil tage godt imod hende.

VIl du vide mere om Minuba? Læs mere her

Minuba leverer professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

30.10.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba sponsorerer DM i Skills 2020

24.06.2019Minuba ApS

Sponseret

5 arbejdsdage og ordren var godkendt!

10.04.2019Minuba ApS

Sponseret

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

08.03.2019Minuba ApS

Sponseret

Messetilbud med finansieringsmulighed gjorde udslaget

11.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Arnum El har fået styr på svendenes timer med Minuba

04.10.2018Minuba ApS

Sponseret

Vil du vide, hvordan du kan effektivisere driften af din virksomhed? Så se med her