Ny vandhane kan det hele på én gang

Den nye Finoris-armaturserie fra hansgrohe skiller sig ud fra mængden med sit design samt høje funktionalitetsniveau igennem særligt armaturets udtrækkelige brusehoved.

Den diskret integrerede udtræksbruser kan trækkes 50 centimeter ud og glider gnidningsfrit tilbage på plads efter brug takket være et magnetisk system. Foto: hansgrohe/Hansgrohe SE.

Hverdagen på familiens badeværelse består typisk af personlig hygiejne, rengøring og vasketøj. Det gør håndvasken til omdrejningspunktet for mange af dagens aktiviteter, og derfor er det vigtigt at have den rigtige vandhane, der egner sig til det hele.

Af den grund giver den nye armaturserie hansgrohe Finoris stor bevægelsesfrihed, der letter de daglige gøremål. Det er for eksempel nemt at vaske håret hurtigt ved håndvasken med det udtrækkelige brusehoved, der også er velegnet til at skylle vasken ren. Samtidig er det enkelt at fylde vand i rengøringsspanden og andre høje beholdere.

I en dybere håndvask kan man endda hurtigt bade et lille barn eller vaske dets fødder. Med et tryk på en knap skiftes mellem den bløde PowderRain-brusestråle og en fyldig laminarstråle – der er en stråle til ethvert formål. Begge stråletyper har et lavt vandforbrug på bare 5 l/min. Det innovative design har vundet en reddot design award 2021.

LÆS OGSÅ: Ny armaturserie vinder dansk design pris

Slankt design og høj funktionalitet

Den diskret integrerede udtræksbruser kan trækkes 50 centimeter ud og glider gnidningsfrit tilbage på plads efter brug takket være et magnetisk system. Finoris-armaturets ydre imponerer med et slankt, geometrisk look. Det fås i samme minimalistiske design uden udtræksbruser i tre forskellige højder. Dermed er det muligt at kombinere hansgrohe Finoris med mange forskellige håndvaske. Ønsker man en vægmonteret løsning, er den indbyggede variant oplagt.

Når det gælder overflader, er armaturserien ligeledes alsidig: hansgrohe Finoris fås i krom, mat sort og mat hvid og er dermed også et oplagt valg til et moderne badeværelse, der præges af matte overflader. Der findes naturligvis også hansgrohe Finoris-armaturer til badekarret og bruseområdet, så hele badeværelset kan indrettes i samme designsprog.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle