Nye badeværelser fyldes med design og kreativitet

GROHEs kunder kan vælge mellem en bred vifte af farver og finish takket være matchende farvemuligheder med GROHE Colors. Herunder en helt ny sort farvevariant, Phantom Black, der er udviklet i høj kvalitet og lang holdbarhed takket være en lak-coating-teknik.

GROHEs kunder kan vælge mellem en bred vifte af farver og finish takket være matchende farvemuligheder med GROHE Colors. Herunder en helt ny sort farvevariant, Phantom Black, der er udviklet i høj kvalitet og lang holdbarhed takket være en lak-coating-teknik. Foto: Grohe..

Badeværelset er et personligt rum, hvor vi tager os tid til velvære, men det er også et rum, vi ønsker skal afspejle vores personlighed og udtrykke vores individualitet. Når det kommer til armaturer som vandhaner, spiller tidløshed og kvalitet en stor rolle i valget af farve.

"Vi kan se, at forbrugerne bliver mere designkyndige. De leder efter badeværelsesløsninger, der ikke kun imødekommer deres behov med hensyn til bekvemmelighed og funktionalitet, men også giver dem mulighed for at tage designmæssige valg. Med GROHE Colors kollektionen, samt den nyeste farve Phantom Black til vores professionelle produkter, giver vi forbrugere og fagfolk mulighed for at lade deres kreativitet fylde", siger Benjamin Kraus, Leader, Categories, LIXIL EMENA.

Læs også: Smart teknologi skjuler alle installationer bag badeværelsesvæggen

GROHE tilbyder den nye farve, Phantom Black som en kontrast til de mange hvide badeværelser, der med sin matte sorte finish skaber et sofistikeret og kontrastfyldt udseende.

Takket være en lak-coating-teknik er alle GROHE Phantom Black-produkter blevet forbedret til at være mere holdbare samt mere modstandsdygtige over for ridser end sorte varianter, der er behandlet med pulverlakering. Derudover er Phantom Black mere afvisende over for synlige fingeraftryk og kræver derfor mindre rengøring.

PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle