Fordybende Produktion Med Næste Generations 1-chip Dlp-projektorer Fra Panasonic

PT-REQ12-serien og PT-REZ12-serien 1-Chip DLP-laserprojektorer™ leverer hidtil usete oplevelser med op til 12.000 lm lysstyrke, 4K-opløsning og 240Hz projektionskapacitet.

Panasonic Connect Europe annoncerer i dag næste generation af PT-REQ12-serien (4K) og PT-REZ12-serien (WUXGA) 1-Chip DLP-laserprojektorer™, der er designet til at levere nye produktionsmuligheder og forenkle arbejdsgangen for den stedbaserede underholdningsindustri. Med op til 12.000 lm lysstyrke, 4K-opløsning og 240Hz projektionskapacitet  med lav latenstid er de to nye serier ideelle til museer, fordybende oplevelser og midlertidig installation i udlejning og scenebrug.

Som den første 1-Chip DLP-projektor™ med Quad Pixel Drive, Panasonics 2-aksede pixelshift-teknologi, gengiver REQ12-serien autentiske 4K-billeder, der er dybe, jævne og detaljerede. Det understøtter 240Hz projektion for jævne billeder med en latenstid på højst 6 ms . Det er også designet til at arbejde med det valgfri ET-SWR10 Real-Time Tracking Projection Mapping System til projektion på hurtigt bevægende objekter til forbedring af interaktive applikationer og scenebrug.

Nye, optimerede objektiver forbedrer den oprindelige kontrastydeevne, mens forbedret dynamisk kontrast med nye sceneanalyse-kredsløb bedre genkender lyse og mørke områder af billedet og bringer hver scene til live. Brugere kan nu adskille justering af sortniveau og geometrisk justering for at reducere udsving i sortniveauet i overlapninger uden for billedområdet. Det er også muligt at justere sort kantform tilskærmkrumning ved hjælp af op til 17 kontrolpunkter for at sikre helt problemfri projektion over flere skærme.

Ubesværet arbejdsgang, forbedrede udvidelsesmuligheder
For at forenkle opsætningen har begge serier yderligere funktionalitet, flere grænseflader og mulighed for en jævnere arbejdsgang. Der er et nyt objektivsæt med et mindste projektionsforhold på 0,308:1 og en maksimal projektion på 3,38:1, samt elektrisk perifer fokusjustering  via fjernbetjening. Justeringsområdet for linseskift er blevet øget, hvilket gør det lettere at justere i forskellige rum.

En Intel® SDM-specificeret slot giver mulighed for at tilpasse, skalere og udvide projektorforbindelsen med valgfrie tredjeparts-udvidelseskort. Dette inkluderer muligheden for at tilføje et DIGITAL LINK-terminalkort, 12G-SDI-terminalkort og Wireless Presentation System PressIT-modtagerkort.

For ekstra brugervenlighed kan man gemme foretrukne testmønstre på projektoren og kalibrere ved hjælp af klientens indhold uden ekstra kilder. Opgraderingssæt til Geometry Manager Pro kan yderligere udvide softwarefunktionaliteten og automatisere kantblanding og kalibrering via kamera, hvilket sparer tid og kræfter på stedet.

Designet til pålidelig, vedligeholdelsesfri drift
Disse serier er de første 1-Chip DLP-projektorer™ med hermetisk forseglede optiske motorer med væskekøling, hvilket muliggør 20.000 timers vedligeholdelsesfri projektion. Det elegante nye kabinetdesign er både kompakt og let; projektorerne vejer kun 26 kg uden linse for nem installation. For at forhindre afbrydelser skifter Backup Input til et sekundært signal uden afbrydning af visningen, hvis det primære signal forstyrres. Og Multi Laser Drive Engine forhindrer lysstyrketab i det usandsynlige tilfælde af diodefejl.

PT-REQ12-serien med 8000lm, 10000lm og 12000lm modeller vil være tilgængelige i Q2 2023. PT-REZ12-serien med 8000lm, 10000lm og 12000lm modeller vil være tilgængelige i Q3 2023. For mere information, se her og her.

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme