Populær tech-ekspert giver svar om kunstig intelligens på messe

Den kunstige intelligens er blevet en integreret del af vores hverdag, og udviklingen farer frem med lynets hast. Danish Security Fair får igen besøg af Nikolaj Sonne, hvis foredrag vil handle om ChatGPT, tænkemaskiner og teknologigalop.

Når Nikolaj Sonne skal tale til Danish Security Fair, er det tredje gang den populære tech-ekspert gæster messen. De to tidligere år har hans foredrag handlet om teknologi og fremtidens muligheder. I år vil begge emner være fokuspunkter i samme oplæg, men set fra et nyt perspektiv. Foto: Danish Security Fair..

”Hvordan transporterer jeg en kuffert fuld af kontanter sikkert igennem byen?”

Sådan spørger Nikolaj Sonne sin telefon i en video, han har optaget som en lille teaser til sit foredrag, han skal holde på Danish Security Fair sidst i august.
I dag er kunstig intelligens så meget mere end blot søgemaskiner og selvkørende biler. Udviklingen er gået i så højt et tempo, at de fleste ikke har kunnet følge med.

For mange føltes det nok som, at ChatGPT pludselig bare var der fra den ene dag til den anden – den kunstige intelligens, der kan alt fra at skrive digte til at give rigtige svar på komplicerede spørgsmål, de fleste mennesker bruger timevis på at løse.

Eller som den tidligere So ein ding-vært forklarer ChatGPT, imens han prikker sin pegefinger mod tindingen:

”Den her maskine, der er så vanvittig dygtig, at det rent faktisk virker som om, at der er nogen hjemme”.

Når Nikolaj Sonne skal tale til Danish Security Fair, er det tredje gang den populære tech-ekspert gæster messen.
De to tidligere år har hans foredrag handlet om teknologi og fremtidens muligheder. I år vil begge emner være fokuspunkter i samme oplæg, men set fra et nyt perspektiv:

”Kunstig intelligens kan konvertere den virkelige verdens analoge rodebunker af information til digital indsigt. Selv om billedvideo- og lyd-genkendelse, syntetisk tale og digitale assistenter er hverdag, er det med teknologiske tigerspring som ChatGPT og andre LLM´er (kunstige intelligensmodeller, red.), at der for alvor er kommet fokus på de lærenemme maskiner”, forklarer Nikolaj Sonne.

Læs også: Teknologisk udvikling sætter turbo på udlicitering af vedligehold

Projektleder for Danish Security Fair, Charlotte Buus, glæder sig også over, at Nikolaj Sonne endnu engang er på programmet:

”Hans oplæg er topaktuelt, da der er så mange muligheder med ChatGPT. Også muligheder vi ikke kender endnu”, siger hun og fortsætter:

”Hans tidligere oplæg på Danish Security Fair har handlet om forskellige emner, og det har været levende og yderst spændende. Derfor ser jeg frem til at høre hans oplæg, og jeg er sikker på, at jeg kan blive klogere på, hvordan denne nye teknologi kan hjælpe mit arbejde i fremtiden”.

Nikolaj Sonne siger selv, at efter foredraget vil tilskuerne være klogere på kunstig intelligens, og hvad der driver disse tankeprocesser. I foredraget vil man lære om de mange konkrete muligheder i deres anvendelser og få fascinerende fortællinger fra en digital virkelighed, der lige har været science fiction.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

10.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle