Topchef forlader Lindpro

Adm. direktør i Lindpro, Michael Højgaard, fratræder ved udgangen af juli sin stilling og tiltræder i stedet som adm. direktør i Air Greenland A/S.

Michael Højgaard tiltræder til august stillingen som adm. direktør i Air Greenland A/S..

Michael Højgaards evne til at tænke kreativt og innovativt er det, han vil blive husket for i Lindpro. Til juli tiltræder han nyt job som adm. direktør i Air Greenland A/S.

Højgaard kom til Lindpro i 2005 og har under sin ansættelse skabt flotte resultater i en tid med hårde markedsvilkår. Virksomheden kom ud af 2011 med en omsætning på 925 millioner kroner, og det var et af de flotteste årsregnskaber indenfor den danske teknikbranche.

Eksistensberettigelsen skal være kendt
I en tid hvor de fleste virksomheder er ivrige efter at sikre sin umiddelbare eksistens ved at skabe hurtige (men ofte kortsigtede) resultater, har Michael Højgaard lagt en anderledes strategi for Lindpro. Til Erhvervsmagasinet Installatør udtalte han i efteråret 2012:

”I den sidste ende kan det betale sig at afsætte tid og ressourcer til at definere sin eksistensberettigelse på markedet. Det er måske her, den største værdiskabelse ligger.”

Læs også: Brancheprofil med Michael Højgaard

Tilbage til luftfartsbranchen
Det udbytterige samarbejde har været værdsat af begge parter, og Michael Højgaard omtaler sin tid i Lindpro i særdeles positive vendinger:

”Det har været en stor fornøjelse at være adm. direktør i Lindpro. Jeg har været omgivet af nogle engagerede og meget kompetente mennesker. Vi har sammen skabt en positiv vækst indenfor såvel omsætning som indtjening. Jeg efterlader mig på alle måder en veldrevet forretning.”

Lindpros bestyrelsesformand, Jørgen Nicolajsen, har ligeledes lutter fine ord til overs for Michael Højgaard, som får såvel ros for at have ”skabt en sund og særdeles veldrevet virksomhed” som ønsket om held og lykke i den nye stilling med på vejen.

Michael Højgaard har tidligere været ansat i lederstillinger indenfor luftfartsbranchen ved henholdsvis Grønlandsfly A/S og SAS Technical Service og vender altså med sin ansættelse i Air Greenland A/S tilbage dertil primo august.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle