Væk opsigt med servicevognen

Håndværkerbilen er oplagt til at skabe ekstra opmærksomhed om virksomheden. Mød to vvs-virksomheder, der bruger deres køretøj til mere end blot at vise firmalogo og telefonnummer.

Et stort toilet på taget af håndværkerbilen virker umiddelbart mærkeligt, men for VVS-virksomheden Rasmussen & Sønner, er det blevet et vigtigt kendetegn. .

Når håndværkerbilen alligevel flytter sig rundt i bybilledet, kan man lige så godt bruge vognen til at vække opsigt og skabe ekstra opmærksomhed om virksomheden. Det er holdningen hos VVS-virksomheden KE Mammen fra Fredericia, der kører rundt med følgende slogan på firmaets blå håndværkerbil:

”Fryser madammen – så ring til Mammen. Er hun helt kold – ring 112”

Ifølge Kim Skafte Pedersen, der er vvs-installatør og indehaver af KE Mammen, er idéen med det humoristiske slogan, at virksomhedens navn skal sætte sig fast i hovedet på potentielle kunder.

”Det er jo billig reklame, og der er ikke tvivl om, at folk husker os på grund af sloganet. Faktisk giver det også en hel del kommentarer. For eksempel var jeg fornylig nede i den lokale bank for at skifte en pumpe, og der var én, jeg aldrig har mødt før, som hev fat i mig og sagde, at det er en fed reklame, jeg har lavet,” fortæller Kim Skafte Pedersen i en af artiklerne i temaet "Salg og markedsføring".

Kunderne skal have humor
Første del af slogannet fandt Kim Skafte Pedersen på under sin lærlingetid helt tilbage i 80’erne, mens 112-sætningen først er blevet sat på bilen i år. Kim Skafte Pedersen er ikke nervøs for, at sloganet får virksomheden til at fremstå useriøs.

”Jeg tror, at ni ud af 10 synes, det er rigtig sjovt. Og så er der nok en enkelt, der synes, at det er noget værre fis. Men dem, som mener det er for fjollet eller er forarget over det, skal jeg slet ikke have som kunder, for vi er jo slet ikke på bølgelængde,” siger Kim Skafte Pedersen.

Toilet på taget
Hos vvs-firmaet Rasmussen & Sønner på Amager har man også valgt at bruge håndværkerbilerne til at skabe ekstra opmærksomhed om virksomheden. Alle virksomhedens seks biler har således et toilet i fuld størrelse spændt fast på tagbagagebæreren, så ingen potentielle kunder er i tvivl om, at sanitet er virksomhedens speciale.

 ”Det skaber en del opmærksomhed, og kunderne kender os som ”dem med toiletterne på taget”. Jeg tror, de husker os bedre, end hvis vi bare havde almindelige blikkenslagerbiler. Og den genkendelse har selvfølgelig en vis værdi, selvom det er svært at måle,” fortæller indehaver af Rasmussen & Sønner Jan Rasmussen.

Det var Jan Rasmussens far, der i sin tid kom på idéen med at spænde toiletterne fast på taget af bilerne. Faktisk eksperimenterede gamle Rasmussen først med el-vandvarmere, men da det ikke var alle, der umiddelbart vidste, hvad det var, faldt valget altså på toiletter. 

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

03.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

Elcor slutter sig til tic elkas/Eegholm-gruppen

03.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

Ny Group CEO for tic elkas/Eegholm-gruppen

31.05.2024Installator.dk

Stark har succes med udlejning af fuldt udrustede varebiler

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning