Den bedste lydisolering til dit næste ophængs projekt

Vores hjem og bygninger generelt, er i stigende grad udstyret med komplekse systemer, som giver os et sundt indeklima og komfort. En ulempe ved dette er, vi vi har flere støjkilder.

02.01.2017

Sponseret

Walraven

EPDM Gummi

Det er vigtigt at dæmpe eller afbryde støjen (vibrationer). Et stort skridt for at reducere eller eliminere lyde, forårsaget af installationer (varme/køling/ventilation, mm) er at anvende rørbøjler med gummi indlæg. Gummi har den fine kvalitet, at den kan absorbere vibrationer. Færre vibrationer kommer gennem stålet til rørbøjlen og videre til bygningen (vægge/lofter/gulve). Som et resultat heraf, er en stor del af lyden fjernet og der er ingen støj gener.

Der stilles høje krav

I nogle situationer, ønsker indehaveren af bygningen ikke, at beboere eller ejendommens brugere skal lide under støjgener fra installationer. Dette omfatter regnvand, faldstammer (toilet/bad, mm), ventilation og ekspansion af rør, mm.

Høje krav forekommer oftere I hospitaler, hoteller, teatret og lejligheds byggeri. “Afbrydelsen” af lyden er løsningen, men vær opmærksom på at, det svageste led i installationen kan neutralisere de bedste løsninger!

Den bedste løsning: Snak med vores eksperter!

Walraven hjælper gerne med at finde den bedste støjreducerende løsning til dit projekt. En rørbøjle med gummi indlæg er let at anvende og ofte mere end tilstrækkeligt.

Har du specifikke krav? Kontakt os venligst for at diskutere dit projekt med vores eksperter. De har den rette viden og erfaring for at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at ringe på tlf. +45 4637 0510 for skræddersyet rådgivning.

01.09.2017Walraven

Sponseret

Sådan overholder du lovgivningen for passiv brandsikring

01.08.2017Walraven

Sponseret

Hvordan undgår man korrosion af ophængssystemer?

01.06.2017Walraven

Sponseret

Hvordan undgår man øgede omkostninger som montør?

01.05.2017Walraven

Sponseret

Sådan undgår du skader ved ekspansion af rør

01.03.2017Walraven

Sponseret

Hvordan vælger man den rette afstand mellem rørbøjler?

02.01.2017Walraven

Sponseret

Den bedste lydisolering til dit næste ophængs projekt