Sådan overholder du lovgivningen for passiv brandsikring

Hvert land har sine egne love og regler om nybyggeri, ombygning og renovering. Det omfatter brandsikrings krav til bygningen. Vi vil gerne forklare, hvordan du kan opfylde disse krav på den bedst mulige måde.

01.09.2017

Sponseret

Walraven

Sikkerheden først i Eksempelsamlingen

Den danske regering har inkluderet bestemmelser om brandsikring i Eksempelsamlingen fra Trafik & Byggestyrelsen. Formålet er at undgå dødsfald og forhindre branden i at sprede sig til en anden brandcelle.

Gennem den øgede brandsikkerhed i bygninger, får de mennesker der opholder sig i bygningen mere tid til at komme i sikkerhed, i tilfælde af brand. Derudover har brandvæsnet mere tid til at slukke branden, specielt hvis branden forbliver i én brandcelle.

Spørg tidligt efter rådgivning

Der er forskellige måder at opfylde kravene om brandsikring, afhængigt af hvilken del af ejendommen der er tale om. Et vigtigt råd vi har til dig er, at bede om rådgivning så tidligt i forløbet som muligt, for at opnå den bedste brandsikre løsning til dit projekt. Det sker desværre jævnligt, efter udført installation, at alt skal udskiftes, fordi der er anvendt material som ikke lever op til de lovmæssige brandsikrings standarder. Du vil helt sikkert gerne undgå den form for meromkostninger.

Den bedste løsning: BIS Pacifyre brandkraver

Vil du sikre dig, at du opfylder regeringens krav om brandsikring optimalt? Så har vi de rigtige brandsikringssystemer til dig. Vores BIS Pacifyre brandkraver kan anvendes til at brandsikre gennemføringer af plastrør og isolerede metalrør.

Hvis du skal lave en rørgennemføring i en brandsikker etageadskillelse eller væg, så er det din pligt at genoprette brandsikkerheden når gennemføringen er færdigmonteret. Det kan du gøre med brandkraver fra Walraven. Når du har installeret dem korrekt, vil du opfylde bygningsreglementet (Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri 2012, 2. udgave 2016) udgivet af Trafik & Byggestyrelsen.

Vores BIS Pacifyre brandkraver lukker gennemføringen i tilfælde af brand, afhængigt af rørtypen, i mindst 60, 90 eller 120 minutter. For øvrige kemiske produkter som brandskum, fugemasser og PUR, til tætning af brandbare gennemføringer, samarbejder vi med en kendt producent. Vi kan rådgive dig omkring hvilken type brandlukning, der er mest passende til dit netop projekt.

Ring på +45 4637 0510 eller skriv til vores eksperter på info.dk@walraven.com, hvis du vil vide mere om passiv brandsikring og Walraven's produkt sortiment.

01.09.2017Walraven

Sponseret

Sådan overholder du lovgivningen for passiv brandsikring

01.08.2017Walraven

Sponseret

Hvordan undgår man korrosion af ophængssystemer?

01.06.2017Walraven

Sponseret

Hvordan undgår man øgede omkostninger som montør?

01.05.2017Walraven

Sponseret

Sådan undgår du skader ved ekspansion af rør

01.03.2017Walraven

Sponseret

Hvordan vælger man den rette afstand mellem rørbøjler?

02.01.2017Walraven

Sponseret

Den bedste lydisolering til dit næste ophængs projekt