Hvordan undgår man øgede omkostninger som montør?

Ikke alle projekter kører på skinner. Nogle gange går planlægningen galt, og det kan medføre øgede omkostninger. Heldigvis kan en stor del af dette forhindres.

01.06.2017

Sponseret

Walraven

Vi vil hjælpe dig til at evaluere dit projekt, og giver dig tips til hvordan du kan undgå dyre fejl.

God planlægning og forberedelse

Der er mange måder, hvorpå du kan komme ud for øgede omkostninger under et project. Det kan omfatte ineffektiv planlægning af byggeprocessen eller behovet for at reparere og udskifte dele. Selv slut-produkter, som ikke opfylder de aftalte kvalitetskrav, kan medføre øgede omkostninger.

God planlægning og forberedelse er halvt fuldendt, hvis du vil komme ubehagelige overraskelser i forkøbet. Kort sagt, så skal den rette information være let tilgængelige, og oplysninger om køb af de rigtige produkter skal være klar på forhånd. Sådan kan du forhindrer at økonomisk fiasko opstår fra unøjagtige skøn.

Overvej materialerne til din installation

Et vigtigt tip vi gerne vil give dig er, på et tidligt stadie i byggeriet, at overveje hvilke mterialer der skal bruges til installationen. Når det er tid til at montere, er der sjældent tid til en ændring i ordren, fordi der, f.eks. skal bruges en anden type materiale end først antaget. Materialerne skal være kendt på forhånd, hvis du vil undgå økonomiske overraskelser.

Den bedste løsning: Indrag Walraven så tidligt som muligt

Vi oplever at installation og ophængssystemer ofte ikke er inddraget i tilbudsfasen af et projekt. Det resulterer ofte i panik-løsninger i slutningen af et projekt, som kan forebygges ved at inddrage Walraven så tidligt som muligt i processen. Vi rådgiver med glæde, og sammen kan vi få dine projekter til at køre gnidningsfrit.

Et godt eksempel er, at vi tænker sammen med vores kunder om den korrekte afstand mellem rørbøjler. I praksis bruges ofte en bredere afstand mellem rørbøjlerne, for at reducere omkostningerne til materialer.

Hvis det imidlertidig viser sig, at rørsystemet bøjer, fordi afstanden mellem bæringerne er for stor, vil kvaliteten forringes. Det samme er tilfældet når glideenheder og fikspunkter “glemmes” eller når eksisterende installationer “er i vejen”. De overvejelser gør vi os gerne sammen med dig.

Du forhindrer også økonomiske fejl, på baggrund af det faktum, at vores kvalitetsprodukter er testet i henhold til de strenge krav fra RAL, og efterfølgende er blevet RAL certificerede. Du kan derfor stole trygt på kvaliteten. Desuden producerer vi selv vores produkter, og tager kvalitetes stikprøver efter de same strenge krav.

Vores eksperter kan beregne den ideelle installationsmetode til dit projekt. Ring til os på tlf. +45 4637 0510 for skræddersyet rådgivning.

01.09.2017Walraven

Sponseret

Sådan overholder du lovgivningen for passiv brandsikring

01.08.2017Walraven

Sponseret

Hvordan undgår man korrosion af ophængssystemer?

01.06.2017Walraven

Sponseret

Hvordan undgår man øgede omkostninger som montør?

01.05.2017Walraven

Sponseret

Sådan undgår du skader ved ekspansion af rør

01.03.2017Walraven

Sponseret

Hvordan vælger man den rette afstand mellem rørbøjler?

02.01.2017Walraven

Sponseret

Den bedste lydisolering til dit næste ophængs projekt