Schneider sikrer energibesparelser i Herlev

Schneider Electric skal hjælpe Herlev Kommune med at realisere energibesparelser på fem millioner om året.

Borgmester Thomas Gyldal Petersen og Andrea Waenerlund, Vice President Buildings Business i Schneider Electric, underskrev tirsdag den 11. juni en aftale om en energianalyse af 60 kommunale bygninger..

60 kommunale bygninger fordelt på 110.000 kvadratmeter i Herlev Kommune kigges i løbet af det næste halve år grundigt efter i sømmene. Potentialet for energibesparelser er så stort, at de forventes at kunne finansiere renovering af de 60 bygninger og medføre en årlig besparelse på 5 millioner kroner, når renoveringerne er realiseret. Schneider Electric er partner på projektet, der som det første af sin art også analyserer 26 trafiklys med henblik på modernisering og fremtidssikring.

Garanteret besparelse
Schneider Electric er valgt som samarbejdspartner på baggrund af et EU-udbud, hvor Schneider Electric kom med det mest fordelagtige tilbud for Herlev Kommune. Schneider Electric har forlods analyseret syv udvalgte ejendomme - blandt andet Kildegårdskolen, Herlev Hallerne, institutioner og Herlev Rådhus. Analysen viser, at energirenoveringerne vil medføre en årlig reduktion af energiomkostningerne på 76 procent, og at kommunen i de syv ejendomme vil udlede
79 procent mindre CO2.

”Størstedelen af de danske kommuner står overfor en stor udfordring, når det gælder vedligeholdelse af kommunale bygninger. Nu tager Herlev Kommune udfordringen op og får lavet en energiplan. Herlev Kommune har opstillet nogle rammer for analysen, som muliggør, at tiltag der har en relativ lang tilbagebetalingstid som f.eks. vinduesudskiftning, facaderenovering og vedvarende energi kan indgå i analysen. Desuden vil vi også have fokus på, at de tiltag, vi foreslår udført, har en gavnlig effekt på indeklimaet,” siger Casper Højgaard, der er salgschef for Energy Solutions i Schneider Electric.

Grønne trafiklys
Som det første ESCO-projekt i Danmark er der i udbuddet lagt op til, at inkludere trafiklys. Hvis Herlev Kommunes trafiklys energirenoveres sparer kommunen ifølge Schneider Electric 59 % på CO2-udledningen. Det betyder, at 26 lysreguleringer kan udskifte lyskilden til LED-teknologi og blive udstyret med en fotocelle, som tilpasser lysstyrken til vejr- og lysforhold. Det vil reducere energiforbruget yderligere med ca. 15 %. Desuden vil lysene blive koblet op til intelligent styring via kontrolbokse.

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle