Dansk Standard

Dansk Standard udvikler og udgiver standarder, udbyder kurser og tilbyder rådgivning. Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.

Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation. Vi giver vores kunder mulighed for at deltage i udviklingen af europæiske og internationale standarder og dermed få indflydelse på fremtidens markedskrav. Vi rådgiver og underviser også med udgangspunkt i standarder og best practices.

Vores vision er at skabe vækst i erhvervslivet og kvalitet i samfundet. 

Dansk Standard arbejder for alle i Danmark. Også for dem, der ikke kender os. Lige fra verdensomspændende virksomheder og mindre iværksættere til patienten på sygehuset og barnet på legepladsen.

Dansk Standard er en erhvervsdrivende fond. Det betyder, at vores overskud investeres i udvikling af nye samfundsnyttige aktiviteter.

Dansk Standard som rådgiver

Et væsentligt element i CSR-arbejdet er dialogen med interessenterne. Både i den internationale standard ISO 26000 og i den danske certificerbare DS 49001, er der krav om inddragelse af interessenter. Dansk Standard tilbyder hjælp til at indarbejde denne proces. Dels til at kortlægge virksomhedens interessenter, dels til at komme i konstruktiv og systematisk dialog med dem. Vi klæder virksomheden på til selv at gennemføre CSR-arbejdet CSR er relevant for alle virksomheder uanset størrelse, for CSR kan implementeres i alle typer virksomheder og organisationer.

Kontakt os for et uforpligtende møde om, hvordan I skaber værdi med CSR.

Adresse

Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn,

Besøg site

www.ds.dk/da

Artikler virksomheden er nævnt i

31.10.2022Installator.dk

Grøn omstilling i byggeri kræver dokumentation

09.06.2022Installator.dk

Nye krav til svejseudstyr – stelklemmer og elektrodeholdere

05.05.2022Installator.dk

Nye krav til ladestandere skal fremme funktionaliteten

28.01.2022Installator.dk

Nye standarder for solvarmeanlæg forventes at bidrage væsentligt i klimaindsatsen

07.11.2021Installator.dk

Big brother i installationen – hvad gør vi?

18.05.2021Installator.dk

Nye krav til belysning ved arbejdspladser